Bridgecursussen

Wij bieden bridgecursussen aan voor ieder niveau:
De beginnerscursus is zeer geschikt voor de absolute beginner. U hoeft dus geen bepaald kaartniveau of inzicht te hebben om deel te nemen. Deze cursus bestaat uit 12 lessen van ca. 2 uur. Naadloos kunt u vervolgens doorgaan met de vervolgcursus. Hierin worden belangrijke zaken herhaald en uitgediept en er worden nieuwe bied- en speelafspraken gemaakt. Daarna bieden wij ook de gevorderden cursus aan waarna u klaar bent om deel te nemen aan bridgecompetities en bridgedrives. Deze 3 cursussen worden ondersteund door oefenspellen die u thuis met medecursisten kunt spelen. Hierbij zit een duidelijke uitleg over het ideale bied- en spelverloop. Gezellig en leerzaam!
Heeft u al eens eerder elders een cursus gevolgd? Wij adviseren u graag welke cursus voor u het meest geschikt is. Bel voor informatie 06-83206113.
U kunt zich opgeven voor de verschillende cursussen door een E-mail te sturen met daarin uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-83206113
De kosten voor een cursus bedragen €97,50 exclusief cursusboekje, te voldoen voor aanvang cursus op rekeningnummer NL69RABO 01422.63.281 t.n.v. bridgeschool de Baronie of contant tijdens de eerste les.

Inloggen

Zoeken