startdata bekend

**** Samenwerking B.C. '86 Prinsenbeek en ****

Bridgeschool de Baronie

Vanaf donderdagmiddag 20 september starten we met een Bridgecursus voor de absolute beginner. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft men geen bepaald kaart inzicht of niveau nodig.

Deelnemers kunnen zich per paar aanmelden, maar individueel aanmelden kan uiteraard ook. Deze cursus wordt gegeven in 't Hert, Valdijk 2 Prinsenbeek. De cursus omvat een ruime kennismaking, van 12 lessen van ca. 2 uur, met het mooiste kaartspel ter wereld. Vanaf heden kunt u zich aanmelden door uw N.A.W.-gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Telefonisch opgeven kan ook via 06-83206113. Voor meer informatie bel 06-83206113.

 

 

****Samenwerking B.C. Princenhage en****

bridgeschool de Baronie

 

Vanaf maandag 4 september 2017 gaan B.C. Princenhage en Bridgeschool de Baronie de samenwerking aan. Op 4 september start een beginnerscursus voor de absolute beginner. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft men geen bepaald kaart inzicht of niveau nodig. Deze cursus wordt gegeven in partycentrum de posthoorn, haagweg 448 te Breda. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. De cursus omvat een ruime kennismaking, van 12 lessen van ca. 2 uur, met het mooiste kaartspel ter wereld. Vanaf heden kunt u zich aanmelden door uw N.A.W.-gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Telefonisch opgeven kan ook via 06-83206113. 

 

****Startdata cursussen december 2016 bekend ****

 

Vanaf begin december starten de volgende bridgecursussen:
Maandag 5 december : vervolgcursus aanvang 19.30u, Amrath hotel Brabant
Dinsdagmiddag 6 december : vervolgcursus aanvang 13.00u Boerke Verschuren
Dinsdag 6 december : gevorderdencursus aanvang 19.30u Amrath hotel Brabant

 

U kunt zich hiervoor opgeven door een e-mail met uw gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 **** Nieuwe cursus locatie ****

 

Bridgeschool de Baronie gaat verhuizen. Vanaf september 2016 worden onze cursussen gegeven in Amrath hotel Brabant aan de Heerbaan 4 in Breda. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Amrath hotel Brabant wordt tevens de nieuwe speel locatie van Bridgeclub de Baronie, de bridgeclub opgericht voor en door beginnend bridgers met als vaste speelavond woensdagavond. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met Hotel Brabant de komende jaren.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Samenwerking Bridgeclub De Ridders uit Den Hout en Bridgeschool de Baronie

Vanaf donderdag 12 november start Bridgeschool de Baronie een nieuwe samenwerking met B.C. de Ridders. Via diverse kanalen zijn er cursisten geworven om het bridgespel te gaan leren en hopelijk in de toekomst bij B.C. de Ridders in clubverband te komen spelen

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

LEER BRIDGE BIJ BOERKE VERSCHUREN                                                          3-7-2015

Komend seizoen is er de mogelijkheid om het mooie bridgespel te leren bij Boerke Verschuren.

Op dinsdag 1 september 2015 start de beginnerscursus bridge bij Boerke in de achterzaal. Deze cursus bestaat uit 12 wekelijkse lessen van ca. 2 uur.

Deze cursus leert u de basisbeginselen van het mooiste en boeiendste kaartspel ter wereld. Let op: De cursus wordt wekelijks gegeven van 13.30u tot 15.30u 's middags.

mocht u dinsdagmiddag niet kunnen dan is er de mogelijkheid om deze cursus op maandagavond van 19.30u tot 21.30u te volgen in Elisabeth, leuvenaarstraat 91 Breda. Aanmelden voor deze cursus kan via het inschrijfformulier op deze site of telefonisch op 06-83206113. Voor meer inlichtingen kijk elders op de site of bel: 06-83206113.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Samenwerking  N.R. BRIDGECLUB 1979 gecontinueerd.

Na een succesvolle eerste lichting is er inmiddels een 2e groep begonnen met de beginnerscursus. Deze enthousiaste groep gaat in september bijna in z'n geheel de vervolgcursus doen, waarna ze van harte welkom zijn om wekelijks te komen spelen bij NRBC 1979.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Succesvolle samenwerking met N.R. BRIDGECLUB 1979.

In februari 2014 hebben N.R.B.C. 1979 en bridgeschool de Baronie de handen ineengeslagen in een poging het aantal leden van N.R.B.C. 1979 te vergroten.Beiden zijn we op allerlei manieren op zoek gegaan naar cursisten die het bridgespel wilden leren. In maart hadden we 12 cursisten bij elkaar en ging de 1e cursus van start. In september 2014 werd de groep uitgebreid tot 17 deelnemers aan de 2e cursus. Vervolgens zijn de cursisten onder begeleiding in een aparte lijn bij N.R.B.C. 1979 gaan spelen. De (oud) cursisten kunnen dit hele seizoen nog terecht bij N.R.B.C. 1979. De club verwacht dat de cursisten vanaf september 2015 als volwaardige leden kunnen meedraaien. 

Inloggen

Zoeken